Kwestie van Kinderen
Wat moet u doen?
Kosten
Contact

KinderKwesties

KinderKwesties is er voor ouders die onafhankelijk en deskundig advies willen naar aanleiding van vragen, twijfels of problemen over de ontwikkeling van hun kind thuis en/of op school.

De praktijk is aangesloten bij Zelfstandige Praktijken Jeugd Holland Rijnland en opgezet door Irma van Deutekom. Zij is GZ-psycholoog (BIG 49051236725) en Kinder- en Jeugdpsycholoog (NIP).

Irma denkt met u mee over de ontwikkeling, de opvoeding en de schoolloopbaan van uw kind. Opleiding, ruime ervaring, maar vooral een grote mate van betrokkenheid bij de ontwikkeling en opvoeding van kinderen zijn bepalend voor de kwaliteit van de praktijk.

Het komende schooljaar zal bij KinderKwesties een stagiaire aanwezig zijn. Haar naam is Naomi Das, zij is masterstudent Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Universiteit Leiden. Voor de afronding van haar studie is het opdoen van praktijkervaring van groot belang.
Mocht u bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiaire bij uw afspraken horen wij dit graag.

Bij KinderKwesties werken wij met privacygevoelige informatie, waaronder uw persoonsgegevens. Hier gaan wij vanzelfsprekend zorgvuldig mee om.
Voor meer informatie, klik hier voor AVG KinderKwesties.

Terug naar home

KinderKwesties 2019 | Contact